مشاوره نوجوانان

برای مشاوره یا رزرو نوبت با ما تماس بگیرید.

مشاوره نوجوانان چیست؟ نوجوانی مرحله‌ای از زندگی پر از تغییرات، عدم‌اطمینان، نیاز به استقلال و احساسات فراوان و غیرقابل‌کنترل است. در این شرایط مشاوره نوجوانی فضای موردنیاز را برای نوجوانان فراهم کند تا مسائل مهمی را که ممکن است با والدین یا دوستانشان مطرح نکنند را بیان سازند.

مشاوره نوجوانان در مرکز مشاوره ستاره ایرانیان متعهد است که به نیازهای فوری و مسائل اساسی و عمیق رسیدگی کرده و تضمین می‌کند که نوجوان به سمت مصرف مواد مخدر یا فعالیت‌های نگران‌کننده نرود.

مشاوره نوجوان چیست؟

نوجوانی مرحله مهمی از زندگی است که نوجوان با مسائل درونی مختلفی روبرو می‌شود. برای ما در مرحله بزرگسالی، به‌عنوان والدین یا قیم، این شکوفایی دوران نوجوانی عادی است؛ اما برای نوجوان سؤالات و مشکلات زیادی را به همراه دارد که بیش‌تر مواقع مجبور است به‌تنهایی آن‌ها را پشت سر بگذارد.

در اینجا اهمیت نقش روان‌شناس نوجوانان مشخص می‌شود. مشاور نوجوان کمک می‌کند تا فرزندتان به‌تنهایی با مشکلات روبرو نشده و بهترین تصمیمات را در سخت‌ترین شرایط بگیرد. متخصص سلامت روان به شناسایی مشکلات نوجوان پرداخته و سعی می‌کند استرس‌ها و اضطراب‌های ناشی از محیط و تغییرات هورمونی را کاهش دهد.

مشاور همچنین به هدایت کمک می‌کند تا نوجوان پیوندهای اجتماعی را ایجاد کرده و از آن به‌عنوان پلی برای استقلال و احساس آزادی کمک بگیرد.

اختلالات در دوران نوجوانی

همان‌طور که می‌دانید نوجوانی مرحله‌ای از تغییرات و رفتارهای عمیق است که می‌تواند بزرگسالان را دیوانه کند و باعث آشوب در زندگی تمام اعضای خانواده شود.

در نوجوانی معمولاً اختلالات اساسی بروز پیدا می‌کند و به دلیل شرایط محیطی و روانی نوجوان تشدید می‌شوند، بنابراین برای کنترل شرایط به روان‌شناس نوجوان نیاز است. از میان این اختلالات، مواردی که بیشتر نوجوانان را تحت‌تأثیر قرار می‌دهد عبارت‌اند از:

افسردگی

دریافت نمرات بد، پایان رابطه دوستی، مشاجره با یک دوست یا قلدری در مدرسه می‌تواند نوجوان را به یک غم و اندوه مداوم و غیرقابل‌کنترل سوق دهد که منجر به روند افسردگی می‌شود.

والدین باید مراقب این نوع احساسات باشند، اگر احساس می‌کنید کودک شما تنها است یا ناراحت است باید از مشاور برای درمان افسرگی کمک بگیرید.

مرکز مشاوره ستاره ایرانیان برگزیده جشواره های ملی در سالهای متوالی در زمینه مراجع محوری و ارائه خدمات برتر روانشناسی است. 

برای مشاهده اطلاعات و افتخارات مرکز به لینک زیر مراجعه کنید.

اضطراب

احساس ناامنی، وسواس در مورد پذیرفته‌شدن توسط دیگران، تمایل به کمال‌گرا بودن تاحدامکان، درخواست تأیید و احترام از طرف همسالان همه این رفتارها معمولاً از علل و نشانه‌های اضطراب در نوجوانان هستند که عدم درمان آن باعث می‌شود این اختلال تا بزرگسالی ادامه پیدا کند. کمک گرفتن از یک روانشناس خوب برای درمان اضطراب از ضروری‌ترین کارهای هر والدی است.

اختلالات غذا خوردن (TCA)

تغییرات فیزیکی همراه با نیاز به پذیرش از سوی همسالان و دوستان خود، می‌تواند به وسواس وزن و تصویر ختم شود که می‌تواند به مشکلات جدی سلامتی تبدیل شود. سه اختلال خوردن وجود دارد: بی‌اشتهایی، پرخوری عصبی و پرخوری.

اعتیاد

چه به تلفن همراه، تبلت، رایانه، الکل یا هر نوع مواد مخدر، اعتیاد در نوجوانی مشکلی است که باید همیشه بررسی شود. نه‌تنها به دلیل وابستگی، بلکه به دلیل انگیزه‌ای که ممکن است منجر به این اعتیاد بیش از حد شود نیز باید به این مورد توجه گردد.

رفتارهای پرخطر

مشاجره با مجریان قانون، رفتار پرخاشگرانه، رفتار ضداجتماعی همه رفتارهایی هستند که نه‌تنها برای کودک بلکه برای سایر افراد نیز خطرآفرین هستند. تشخیص و توقف به‌موقع آن برای رفاه نوجوان و خانواده ضروری است.

قلدری

اگر فرزند شما قربانی تحقیر و آزار هم‌کلاسی‌ها شود به‌مرور احساس حقارت، بی‌اعتمادی، عزت‌نفس پایین و خودکشی پیدا می‌کند.

مشکلات مدرسه

احساس اضطراب در مورد امتحانات، بی‌انگیزگی یا حتی داشتن مشکل در یادگیری، مشکلاتی هستند که ممکن است به معنای رهاکردن محیط مدرسه نوجوانان با پیامدهای منفی برای رشد عاطفی و فکری آن‌ها همره است.

خودآزاری

خودآزاری فراخوانی برای جلب‌توجه نیست، بلکه راهی برای تنظیم اضطرابی است که نوجوان احساس می‌کند. کار بر روی علل خودآزاری باعث می‌شود از تکرار آن در آینده جلوگیری کنیم.

مشکلات رفتاری

تکانشگری، پرخاشگری و عدم کنترل همگی رفتارهایی هستند که باعث ناراحتی شدید نوجوان و اطرافیان می‌شوند و باید هر چه سریع‌تر با آن‌ها برخورد کرد.

برای مشاوره یا رزرو نوبت با ما تماس بگیرید.

ویژگی‌های دوران نوجوانی

دوران نوجوانی مانند هر دوره دیگر ویژگی‌های مخصوص به خودش را دارد؛ اما ویژگی‌های دوران نوجوانی اهمیت بیش‌تری دارند؛ زیرا ممکن است باعث درگیری در خانواده می‌شوند:

  • خودمحوری: نوجوان بر خود تمرکز می‌کند، احساس می‌کند مرکز جهان و مستقل از دیگران هستند.
  • جستجوی هویت: نوجوان این احساس را دارد که منحصربه‌فرد و متفاوت است (در این شرایط بدترین کار این است که او را با دیگران مقایسه کنید.)
  • نیاز به صمیمیت: نوجوان دیگر کودک نیست و به فضای فیزیکی و احساسی متفاوتی نیاز دارد.
  • عدم درک: نوجوان احساس می‌کند که هیچ‌کس نمی‌فهمد او چه احساسی دارد و به همین دلیل از دیگران فاصله می‌گیرد.
  • پرخاشگری: رفتاری که والدین را بسیار نگران می‌کند پرخاشگری نوجوان است. نوجوانان احساس گمراهی و ناامیدی می‌کنند و این امر معمولاً به پرخاشگری آن‌ها ختم می‌شود.
  • میل جنسی: در این مرحله میل جنسی به دلیل نقش هورمون‌ها بیدار می‌شود. در این زمان است که آن‌ها ممکن است از چارچوب خارج شوند و این وظیفه خانواده و مشاور است که چارچوبی را برای آن‌ها مشخص سازند.

رفتار والدین با نوجوان

نوجوانی مرحله بسیار سختی برای والدین است. نوجوان به احساس استقلال نیاز دارد و کمک والدین را به طور مداوم رد می‌کند و همین باعث می‌شود که والدین در کمک به فرزند خود که تا دیروز کودکی بیش نبوده است ناتوان شوند؛ بنابراین، ما می‌خواهیم شما را با یک سری توصیه‌ها در مورد اینکه چگونه می‌توانید با آن‌ها رفتار کنید، ارائه دهیم:

1- به آن‌ها گوش دهید: منظور ما از گوش‌دادن فقط شنیدن نیست، بلکه توجه به سیگنال‌هایی است که بدون نیاز به کلمات یا حرکات دیده می‌شود. نوجوانان هنوز هم کودکان سابق هستند و یک پیوند عاطفی قوی با والدین خود دارند؛ اما استقلال آن‌ها مانع از بیان نیازهایشان می‌شود.

2- ارتباط شفاف: نوجوانان همیشه به اطلاعات و دانش شما نیاز دارند اما نمی‌خواهند آن را به زبان بیاورند. ما بزرگسالانی هستیم که باید تمام آن اطلاعات را در موقع لازم توضیح دهیم تا بتوانند آن را پردازش و درک کنند.

3- محدودیت‌ها را تعیین کنید: اگرچه نوجوانان احساس می‌کنند شخصیت مستقلی دارند، اما همچنان باید محدودیت‌هایی داشته باشند که به آن‌ها در احساس ثبات و امنیت کمک کند. حتماً این قوانین را به طور واضح برای نوجوان خود توضیح داده و علت اهمیت آن را هم بیان کنید.

4- محبت: نوجوانی مرحله‌ای است که در آن احساسات در سطح ظاهر می‌شوند. انگار همه چیز بیشتر و به شکلی گیج‌کننده، دیوانه‌کننده و آشفته به نظر می‌رسد. ارائه محبت عاطفی (و نه‌تنها حمایت مادی) برای رشد عاطفی مطلوب آن‌ها ضروری است.

5- به آن ها مسئولیت بدهید: بزرگسالان اعتماد ندارند که کودکی هیچ کاری انجام نمی‌دهند، می‌توانند به تنهایی مسئولیت‌ها را بر عهده بگیرند، اما مسئولیت دادن به آن ها کمک می‌کند نه تنها در تصمیم‌گیری‌های خود احساس امنیت بیشتری کنند، بلکه مصمم و مستقل تر نیز شوند.

6- کمک مشاور: کمک‌گرفتن از بهترین مشاور برای نوجوانان در روان‌شناسی نوجوانان بسیار مهم است، مرکز مشاوره ستاره ایرانیان در این راه به شما کمک می‌کند تا مشاور نوجوان خوب در تهران را با بهترین کیفیت تجربه کنید.

مرکز مشاوره ستاره ایرانیان برگزیده جشواره های ملی در سالهای متوالی در زمینه مراجع محوری و ارائه خدمات برتر روانشناسی است. 

برای مشاهده اطلاعات و افتخارات مرکز به لینک زیر مراجعه کنید.

مشاوره نوجوانان حضوری

نوجوان پس از جلسه مشاوره علاوه بر حل مشکل خود، بهتر با خانواده و محیط خود ارتباط برقرار می‌کند و در فضایی از اعتماد و امنیت می‌فهمد که چه اتفاقی برایش می‌افتد. اگر نوجوانی مبتلا به اختلال خلقی دارید، با یک متخصص مشورت کنید. مرکز ستاره ایرانیان، بهترین مرکز مشاوره برای نوجوانان است که با خدمات تخصصی به شرایط روحی و تضمین آینده نوجوان کمک می‌کند. مرکز مشاوره نوجوانان در تهران در شعب زیر انجام می‌شود:

  • شعبه قیطریه، چیذر، میدان ندا، جنب بانک دی، پلاک ۵۶، طبقه 4 شماره تماس: 22247100-021
  • شعبه شریعتی، چهارراه قصر، خیابان قدوسی، پلاک ۱۵۶، واحد ۱ شماره تماس: 88422495-021
  • شعبه سعادت‌آباد، ضلع جنوب غربی چهارراه سرو، خیابان پاک‌نژاد کوچه گل‌ها، پلاک ۵ طبقه ۴ شماره تماس: 22354282-021

مشاوره نوجوان تلفنی

اگر در هر زمانی به‌عنوان والدین یا نوجوان احساس کردید که برای مدیریت بهتر این مرحله دشوار زندگی به کمک نیاز دارید، با ما تماس بگیرید.

در تیم روان‌شناسان بهترین مشاور نوجوان در تهران، ما متخصصان واجد شرایطی داریم که به‌صورت حرفه‌ای و تخصصی به شما و فرزندتان کمک می‌کنند تا احساسات خود را بهتر مدیریت و درک کنند. مرکز مشاوره ستاره به‌صورت تلفنی می‌تواند به شما کمک کند تا در هرجایی که هستید بهترین خدمات را دریافت کنید.

مشاوره نوجوان آنلاین

یکی دیگر از مهمترین کمک‌های بهترین مشاوره نوجوان این است که به والدین کمک کند تا همه تغییراتی را که پسر یا دخترشان در مرحله نوجوانی تجربه می‌کند درک کنند تا بدانند چگونه بین آنچه در نوجوانی عادی است و آنچه عادی نیست تمایز قائل شوند.

روان‌شناس نوجوان آنلاین در ستاره ایرانیان راهی است تا در هر شرایطی با بهترین کیفیت از خدمات تخصصی مشاوره کمک بگیرید. مرکز ستاره در پلتفرم ایمو (Imo) انجام می‌شود.

برای مشاوره یا رزرو نوبت با ما تماس بگیرید.

چرا مرکز مشاوره ستاره ایرانیان؟

مشاوره برای نوجوانان دختر و پسر همان‌طور که گفته شد می‌تواند امری اساسی و مهم باشد و در صورت نادیده‌گرفته‌شدن باعث آسیب‌های دائمی می‌شود.

مرکز مشاوره تخصصی ستاره ایرانیان با کمک از برترین روان‌شناس به نوجوان شما در این سن حساس کمک می‌کند تا بهترین تصمیم‌ها را در زمینه مشاوره فردی و یا مشاوره تحصیلی بگیرد.

در این مرکز، ما با به‌روزترین و استانداردترین روش‌های درمانی به نوجوان شما کمک می‌کنیم تا درمانی مطمئن و بدون عوارض جانبی را تجربه کند. همچنین ممکن است در این مسیر از شما بخواهیم تا از بهترین مشاور خانواده نیز برای ترمیم روابط خود با نوجوانتان کمک بگیرید.

هزینه جلسات مشاوره نوجوانان

هزینه جلسات مشاوره نوجوانان بین 180 تا 400 هزار تومان بوده و هزینه آن بستگی به زمان جلسه و مدرک مشاور دارد، در صورت تمایل به دریافت اطلاعات بیش‌تر با شماره تماس‌های داده شده تماس بگیرید.

چه مشکلاتی در دوران نوجوانی وجود دارد؟

افسردگی، اضطراب و وسواس از علل اصلی بیماری در بین نوجوانان و خودکشی هستند. اغلب اختلالات اساسی سلامت روان که تا بزرگسالی ادامه پیدا می کند از سن 14 سالگی شروع می شوند، این امر نشان می دهد که مراجعه به روانشناس برای نوجوانان تا چه اندازه مهم است.

چگونه می توانم به فرزند نوجوانم کمک کنم؟

  1. آن ها را تشویق کنید تا احساسات خود را به اشتراک بگذارند.
  2. برای حمایت از آنها وقت بگذارید.
  3. حتما در روز باهم صحبت کنید.
  4. دوستان آن ها را بشناسید.
  5. با مشاور در مورد شرایط فرزند خود صحبت کنید.

سوالات متداول

هر جلسه چقدر زمان میبرد؟

هزینه جلسات مشاوره در ستاره ایرانیان چقدر است؟

آیا مشاوره تلفنی دارید؟

مشاوره آنلاین روی چه پلتفرم هایی هست؟

آدرس مشاوره حضوری کجاست؟

تخصص مشاوران ایرانیان چیه؟

چرا مرکز مشاوره ستاره ایرانیان را انتخاب کنم؟

برای مشاوره یا رزرو نوبت با ما تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *